Visie en Werkwijze

“Elk kind heeft de behoefte zich te ontwikkelen, ieder op zijn eigen unieke wijze en in zijn eigen tempo. Belangrijk hierbij zijn de omgeving en de sfeer waarin het kind zich bevindt.
Liefde, veiligheid en stabiliteit zijn de basisvoorwaarden om zich gezond te hechten.”

Deze visie uitspraak geeft goed weer wat de visie is van waaruit ik werk. Deze visie komt voort uit mijn persoonlijke ervaring met kinderen: binnen mijn gezin, mijn werkervaring in de kinderopvang, basisonderwijs, speciaal onderwijs en woonbegeleiding met jong volwassenen. Als u meer wilt weten hierover kunt u altijd contact met mij opnemen.
Kinderen willen van nature spelen, bewegen en plezier maken. Op die manier ontwikkelen ze en ontdekken ze zichzelf en de wereld om hen heen.

Als gastouder voldoe ik aan alle eisen die aan professionele gastouders gesteld worden. Ik ben in het bezit van een SPW 3 en SPW 4 diploma, een diploma baby en kinder E.H.B.O. Ik sta geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en ben in het bezit van een VOG
(Verklaring omtrent gedrag)

U betaald een vast uurtarief voor de opvang en betaalt u een vast bedrag aan het gastouderbureau. Om te weten of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, kijkt u op de site van de belastingdienst.

Bent u opzoek naar een kinderopvang?
Neem gerust contact met mij op.